Hundeforeningen af 1970
Amager Agility

Om HF70


Som navnet afslører, er Hundeforeningen af 1970/Amager Agility, i daglig tale HF70, en ældre kvinde. I de 50 år klubben har eksisteret, har træningen primært foregået ved Amager Strand og Amager Fælled. I 2010 flyttede vi til vores trænings plads på Gemmas Alle, hvor vi har været siden. 

I starten, var der hovedsageligt lydighed, agility og brugstræning (bl.a. spor) på programmet. Det var dengang man brugte kædehalsbånd, og nogen sågar pig halsbånd, samtidig med man brugte straf i kraft af kraftige ryk i linen og skæld ud. Sådan var træning af hunde dengang.                                                                                                                     
I dag har udviklingen heldigvis gjort os meget klogere, og i dag er det os magtpåliggende, at træningen er sjov for både hunde og ejere. Og der er ikke noget hundene elsker, som når vi laver noget med dem. 

De seneste år er der kommet flere og flere grene indenfor hundetræning, og vi tilbyder også rally lydighed, nose work og jagttræning, udover lydighed og agility. Læs mere om det under fanen Træning

Efter vi rykkede til Gemmas Alle, fik vi også for første gang, mulighed for at få et klubhus ved træningspladsen. Det er bliver flittigt brugt til diverse hvalpeteori aftener, bestyrelses- og instruktør møder, ligesom vi har haft nogle kreaaftener, hvor vi bl.a. knyttede halsbånd. 

 
Kalender
Besøg vores side
HF70 | | | Tlf.: 26792684