Hundeforeningen af 1970
Amager Agility

Instruktører


Charlotte Muhle-Zimino

Da jeg var barn, havde vi en cockerspaniel. Når vi ikke var sammen, gik jeg tur med andres hunde. Jeg har altid været rigtig glad for hunde og tilbragt mange timer med dem, og da jeg med min første hund i 1986 gik til træning, blev det helt naturligt for mig at gentage træningen med min næste hund i 1999.

Det har været inspirerende at opleve, hvordan man kan træne. Jeg er blevet overbevist om at de positive indlæringsprincipper fungerer bedst for min hund og mig. Det er den teknik, jeg anvender, og formidler videre i min undervisning, så i kan få et godt samarbejde med jeres hund, ligegyldigt om det er hvalpe, Lydighed, Rally, Nose Work eller andet. I dag har jeg Quincy og han er altid med mig til træning.

Jeg er uddannet instruktør gennem DGI og HF70 i 2001, og har sidenhen videreuddannet mig hos Hund og Træning til klikkerinstruktør, rallyinstruktør og nose work instruktør.
Har løbende holdt mig opdateret fra kurser og foredrag om spændende tiltag i hundeverden.

 
Elin Pedersen

Jeg har været i HF 70 siden 1991. Har trænet på forskellige hold med mine 3 hunde. Efter en del år i HF 70 kom jeg ind i bestyrelsen og har i de seneste år være formand i klubben. Det har været spændende at følge udviklingen i hundetræning i årenes løb. Spændende at få kendskab til klikker træning og få mulighed for at træne egne hunde med klikkeren i HF 70.

Efter at have været ” i lære ” i HF 70 og uddannet af dygtige instruktører i HF 70, blev jeg færdiguddannet som lydighedsinstruktør i 2013. Primært for hvalpe og unghunde. I 2015 er jeg blevet uddannet som klikker- instruktør, hos Hund og Træning og underviser nu også voksne hunde i lydighed.

Min hund Isa, er en blanding af lab/schæfer/collie på 8 år. Jeg træner lydighed med hende, og hun er med til træning når jeg underviser.
Kirsten Nielsen

Jeg har været i HF70 siden '91, og været instruktør siden '98. Jeg er siden uddannet klikkerinstruktør, rallyinstruktør og nose work instruktør fra Hund og Træning. Jeg har altid haft labrador, som jeg har trænet i lydighed, agility, rally og markprøve. Jeg har i foråret måtte sige farvel til mine 2 gamle hunde, Malou på 13 og Freja på 14, så lige nu har jeg "kun" Zoya på næsten 8 måneder, også en Lab. Freja, som i øvrigt er en bl. labrador/ruhåret hønsehund jeg har arvet, nåede at være med i starten af min egen nose work træning,men nu er det min nieces hund, Tayson en fransk bulldog/papilion bl., jeg træner nose work med. Zoya har gået på hvalpehold og grundtræning, så vi er godt i gang.

Jeg elsker at træne hunde, og er i dag primært instruktør i rally og nose work. 
Kren Jacobsen
 
Jeg er uddannet instruktør hos Hf70 i 2022, men hunde har altid været en del at mit liv. Hunde har fået mig til at le, de har lavet sjov og ballade, givet trøst, kærlighed og et mål af frustrationer.
 
I 2007 blev jeg introduceret til klikkertræning, og de fantastiske muligheder det giver, for kommunikation og samarbejde
meden hund. Hos hf70 træner jeg selv lydighed og agility med Zapper. 

Indtil videre underviser jeg hvalpehold og hvalpe-fortsætter, og håber at engagement og systematik, gør det sjovere og nemmere at træne.
Jeg håber at mange får lyst til at udfordre og træne deres hund livet ud. Enten selv, eller gennem de fantastiske muligheder,
klubber og foreninger tilbyder.
 
Ses hos Hf70 Venlig hilsen Kren og Zapper
  
Emilie Breuli

Jeg hedder Emilie og jeg har Harald, en Cavalier King Charles Spanile på 3 år. Jeg er uddnnet i HF70, hvor jeg primært har hvalpe og fortsætter hold. Her træner vi lydighed med fokus på kontakt og smarbejde. 

Udover trænergerningen, er jeg også spejdeleder for børn og unge.

Jeg glæder mig til at træne jer og jeres hunde i klubben.
Tina Skriver

Jeg startede i HF70 i januar 2020 med min hund Milo, en Bichon Havanaise på 4 år. Vi har haft en masse hyggelige og lærerige timer sammen.  Vi har trænet med klikker og haft fokus på at motivere hunden og på samarbejdet. Det har jeg kunne bruge i hverdagen og samtidig haft det sjovt med min hun.

Dette vil jeg gerne give videre, og har derfor uddannet mig i HF70, hvor jeg har hvalpehold og fortsætterhold. Jeg nyder at undervise både små og store hunde, og se den udviling der sker med både dem og ejere gennem vores timer sammen på pladsen.  
Annebirthe Jacobsen

Jeg er ny instruktør i HF70. Jeg er uddannet instrukø-tør gennem DGI og har haft hunde hele mit liv. Min sidste hund var en engelsk Mastiff, dert hed Boss. Lige nu har jeg desværre ikkehund, da det ikke er tilladt hvor jeg bor. Det er derfor en ekstr fornøjelse at møde jer og jeres dejlige hunde. 

Jeg underviset i LP (lydighed), og lige nu er det unghundehold, jeg har. Jeg glæder mig til at træne jer og jeres hunde nede på pladsen.
Lars

Jeg hedder Julle og min tobenede hedder Lars. Han har haft hund siden '83, dog ikke mig, og han blev instruktør i HF70 i '18. Han går meget op i vores sprog, som han ihærdigt prøver at lære, han har altid selv lært os at færdes i den store menneskeverden, fordi han ikke har kunne finde nogen der arbejder på hundsk. 

Lars er primært instruktør i hvalpe, grundtræning og jagt.

Lars holder i øjeblikket puse.
Kalender
Besøg vores side
HF70 | | | Tlf.: 26792684