Hundeforeningen af 1970
Amager Agility

Instruktører


Charlotte Muhle-Zimino

Da jeg var barn, havde vi en cockerspaniel. Når vi ikke var sammen, gik jeg tur med andres hunde. Jeg har altid været rigtig glad for hunde og tilbragt mange timer med dem, og da jeg med min første hund i 1986 gik til træning, blev det helt naturligt for mig at gentage træningen med min næste hund i 1999.

Det har været inspirerende at opleve, hvordan man kan træne. Jeg er blevet overbevist om at de positive indlæringsprincipper fungerer bedst for min hund og mig. Det er den teknik, jeg anvender, og formidler videre i min undervisning, så i kan få et godt samarbejde med jeres hund, ligegyldigt om det er hvalpe, Lydighed, Rally, Nose Work eller andet. I dag har jeg Quincy og han er altid med mig til træning.

Jeg er uddannet instruktør gennem DGI og HF70 i 2001, og har sidenhen videreuddannet mig hos Hund og Træning til klikkerinstruktør, rallyinstruktør og nose work instruktør.
Har løbende holdt mig opdateret fra kurser og foredrag om spændende tiltag i hundeverden.

 
Elin Pedersen

Jeg har været i HF 70 siden 1991. Har trænet på forskellige hold med mine 3 hunde. Efter en del år i HF 70 kom jeg ind i bestyrelsen og har i de seneste år være formand i klubben. Det har været spændende at følge udviklingen i hundetræning i årenes løb. Spændende at få kendskab til klikker træning og få mulighed for at træne egne hunde med klikkeren i HF 70.

Efter at have været ” i lære ” i HF 70 og uddannet af dygtige instruktører i HF 70, blev jeg færdiguddannet som lydighedsinstruktør i 2013. Primært for hvalpe og unghunde. I 2015 er jeg blevet uddannet som klikker- instruktør, hos Hund og Træning og underviser nu også voksne hunde i lydighed.

Min hund Isa, er en blanding af lab/schæfer/collie på 8 år. Jeg træner lydighed med hende, og hun er med til træning når jeg underviser.
Kirsten Nielsen

Jeg har været i HF70 siden '91, og været instruktør siden '98. Jeg er siden uddannet klikkerinstruktør, rallyinstruktør og nose work instruktør fra Hund og Træning. Jeg har altid haft labrador, som jeg har trænet i lydighed, agility, rally og markprøve. Jeg har i foråret måtte sige farvel til mine 2 gamle hunde, Malou på 13 og Freja på 14, så lige nu har jeg "kun" Zoya på næsten 8 måneder, også en Lab. Freja, som i øvrigt er en bl. labrador/ruhåret hønsehund jeg har arvet, nåede at være med i starten af min egen nose work træning,men nu er det min nieces hund, Tayson en fransk bulldog/papilion bl., jeg træner nose work med. Zoya har gået på hvalpehold og grundtræning, så vi er godt i gang.

Jeg elsker at træne hunde, og er i dag primært instruktør i rally og nose work. 
Mette Kassebeer

Jeg elsker at undervise på hvalpehold hos HF70. Jeg vil gerne give alt det jeg har lært med min hund Artan videre til nye hvalpeejere. Jeg bliver så glad når jeg kan se at træningen lykkedes, når hvalp og ejer får en begyndende forståelse for hinanden.
Jeg tog HF70 hvalpeinstruktøruddannelsen i 2018 og har haft hvalpehold lige siden. 
 
Selv er jeg vokset op med hund i familien. Først Connie og senere Freja som min far gik til hundetræning med hos HF70. Selv fik jeg min første hund i 1992, en dejlig schæfer der hed Sky. Med hende gik jeg i hvalpeskole hos Bretford dog training club og her fik jeg smag for agility og Flyball for første gang og næsten alle mine weekender gik med at tage til konkurrencer med hende og andre fra klubben.

Et dejligt sammenhold som jeg fandt igen hos HF70 da jeg fik Artan min dejlige whippet. Sammen med Artan lærte jeg om klikkertræning på hvalpehold, fortsætterhold, begynder lydighed og da han var et år begyndte vi til agility som vi har glædet os til hver uge lige siden.
Det allerbedste er nu sammenholdet, mit samarbejde med Artan og at vi får lov til at give alt dette videre til nye hvalpeejere.      
  
Lars

Jeg hedder Julle og min tobenede hedder Lars. Han har haft hund siden '83, dog ikke mig, og han blev instruktør i HF70 i '18. Han går meget op i vores sprog, som han ihærdigt prøver at lære, han har altid selv lært os at færdes i den store menneskeverden, fordi han ikke har kunne finde nogen der arbejder på hundsk. 

Lars er primært instruktør i hvalpe, grundtræning og jagt.
Kalender
Besøg vores side
HF70 | | | Tlf.: 26792684